Hoppa till huvudinnehåll

TrueView® C30 Camera System

fortem R30 radar

Ser inkommande drönare under alla väderförhållanden

Fortems TrueView C30-kamerasystem erbjuder utökad dag- och nattövervakningsprestanda integrerat i ett robust väderskyddat IP66-hölje konstruerat av förstärkt aluminium. Kameran tål några av de tuffaste klimaten, vilket gör den idealisk för områdessäkerhet, försvar av landet och kustskydd.

Långdistans, militärklassad optik

Den optiska kameran är utformad för att möjliggöra dagtidssökning och identifiering på långt avstånd av drönare, människor eller fordon för att skilja mellan drönare och fåglar, samt identifiering av vilka människor och fordon som spåras av radarn.

State-of-the-art CMOS-sensorer

Den använder Sonys progressiva skanning CMOS-sensorer som erbjuder utmärkt spektral känslighet för både synliga och NIR-våglängder. Den optiska zoomkameran använder synliga och nära-infraröda ljusband för att ge högkvalitativa bilder optimerade för övervakning på långt avstånd.  

Ser igenom dimma

Denna kamera är utrustad med ett NIR-bandpassfilter (även kallat "dimfilter") som gör att användare kan isolera NIR (nära-infraröd) våglängd av ljus under dagen för tydligare dagtidsskildring på långt avstånd. Bilder på långt avstånd behöver kunna se igenom stora mängder atmosfär som ofta innehåller partiklar som rök, dis / dimma och andra atmosfäriska förvrängningar.

Genom att klippa bort den synliga våglängden och isolera NIR kan effekterna av rök, dimma och lätt dimma minskas, vilket ger en bild med bättre kontrast och mindre förvrängning. Optiska dimfilterlinserna innehåller ett motoriserat filter som används med kamerans monokroma läge och av dimma bildbehandling för att se igenom rök, smog och dimma.

Värmesensorn ger perfekta bilder under mörker

Den termiska kameran är utformad för att möjliggöra nattlig långdistansdetektion av drönare, människor eller fordon för att fastställa flygbeteende eller spåra rörelser hos människor och fordon.