Hoppa till huvudinnehåll

Genetec

Genetec är en pionjär inom den fysiska säkerheten och en global leverantör inom områdens såsom registreringsnummeravläsning (LPR), videoövervakning och åtkomstkontroll/passagesystem. Man är en välrenommerad leverantör på marknader såsom transport, detaljhandel, regering, polis och objekt med hög säkerhet. Med försäljningskontor och partnerskap runt om i världen har Genetec etablerat sig som en marknadsledande utvecklare av videoövervakningsplattformar. Genetec’s företagskultur främjar en dynamisk och innovativ arbetsmiljö inriktad på utveckling av banbrytande lösningar och exceptionell kundservice. Kontakta oss för mer information.

Omnicast – Videoövervakning

Genetec Omnicast - CCTV-systems ABDen optimala videoplattformen som ger dig det du alltid velat ha! Omnicast är videoövervakningsdelen i Genetec unified security platform, den innefattar alla funktioner och möjligheter som alltid efterfrågats. Allt paketerat i ett mycket modernt användargränssnitt som är helt plattformsoberoende. Omnicast är även helt baserad på öppen arkitektur vilket möjliggör integration av alla värdens olika kameror och funktioner. Omnicast är det mest flexibla systemet på marknaden med funktioner såsom; mobilapplikationer för Android, iPad och iPhone, Webbapplikation för alla världens webbläsare oavsett plattform, smarta funktioner för videoströmmar (mediarouting), multicast, interaktiva kartfunktioner etc.

Omnicast programvarupaket erbjuder dig en massa kraftfulla funktioner, från avancerade arkiveringsfunktioner till mobilapplikationer. Vi hjälper dig välja videoövervakningssystem som bäst passar dina behov och din organisation.

Omnicast Enterprise

System över 100 kameror Omnicast Enterprise är den mest funktionsrika videoplattformen som erbjuds av Genetec. Har du ett stort behov av tusentals kameror över stora områden är detta plattformen för dig.

Security Center

Security Center är en enkel och kraftfull helhetslösning för krävande objekt. Med stöd för kameraövervakning, registreringsnummeravläsning (LPR) och passagesystem i ett lättanvänt gränssnitt täcks även de största och mest krävande behov.

Omnicast Standard

System upp till 50 kameror Omnicast Standard är vår standardpaketering för användare som önskar uppgradera en mindre befintlig anläggning eller migrera från analogt till IP.

Omnicast Pro

System upp till 100 kameror Omnicast Pro innehåller det bästa Omnicast erbjuder för medelstora användare. Om du söker ett system för upp till 100 kameror är detta den